maandag 10 juni 2013

Smikkelen van ERBAZZONE...



Vandaag eten wij het Italiaanse gerecht "ERBAZZONE", het is een soort quiche- / koekachtig deeg gevuld met groente, kaas, ei en diverse kruiden. Hier in ons KLEINE GRONINGSE HUISJE is het volgens een overheerlijk recept van NATASCHA BOUDEWIJN gemaakt. Dit recept beschrijft zij in haar prachtige kookboek "GREEN DELICIOUS".

Ik kan dit recept niet met jullie via dit berichtje delen want dat zou haar mooie boek schade aandoen. Neem maar gerust aan dat dit SNIJBIET-RECEPT een aanrader is. Op haar al even mooie website vind je nog een ander ERBAZZONE-RECEPT.      

Wat een rijkdom dat we al SNIJBIET kunnen oogsten, ondanks de koude nachten groeide dit gewas onvermoeibaar door. Ik ben van plan om al de SNIJBIETRECEPTEN van Natascha uit te gaan proberen. Leuk is dat, dan heb je iedere keer weer een nieuwe verrassing op je bordje!

LIEVE GROETEN, Suus & Marcel