woensdag 12 juni 2013

Wat er schuil gaat ACHTER het knalpaarse doorkijkje...Ze doen qua kleur haast pijn aan je ogen, en ze zijn dit jaar voor het eerst TE GAST in onze tuin. Dit is "DE OOSTERSE PAPAVER"...

Dit is zo'n BLOEM waar je echt van onder de indruk kan raken. Zeker als je goed gaat kijken naar de grote kreukelige FELORANJE /RODE BLOEMKROON, de bladeren lijken haast van SATIJN. En van dit BLOEMENHART gaat je hart toch echt sneller kloppen. Een duizelingwekkend systeem van dikke stampers en draden laat zich vanuit de felheid van de kroon maar al te graag goed zien. Het is niet zo gek dat men ook wel spreekt over "DE KONINGIN VAN DE VOORZOMER"

Als de ZOMER straks echt op gang gaat komen sterven ze af... Dus moeten we nu maar even EXTRA GENIETEN van al deze pracht en praal! 

Op dit moment staan ze daar in al hun levenskracht ten volle te bloeien. Ze LOVEN EN PRIJZEN hun schepper! Ze vertellen iets van Zijn almacht en grootheid! Ben jij al onder de indruk?

Ook al zouden we zo graag wat meer poeder-pastels in onze tuin zien, de rijke klei (voedzaam) maakt dat alles vooral FEL van kleur wordt. Bijzonder is dat... wij kunnen van alles bedenken en wensen maar hoe het uiteindelijk uitpakt is altijd weer DE GROTE VERRASSING! 

Zo zien jullie maar weer dat er achter het knalpaarse doorkijkje nog een KNALLER onze BLOEMENTUIN rijkelijk opvult dit jaar :-)

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel

PSALM 150
Halleluja!
Loof God in Zijn heiligdom,
loof Hem in Zijn machtig hemelgewelf.
Loof Hem om Zijn machtige daden,
loof Hem om Zijn geweldige grootheid.
Loof Hem met geschal van de bazuin,
loof Hem met luit en harp.
Loof Hem met tamboerijn en reidans,
loof Hem met snarenspel en fluit.
Loof Hem met helder klinkende cimbalen,
loof Hem met luid klinkende cimbalen.
Laat ALLES wat adem heeft de HEERE loven.
Halleluja!