vrijdag 28 juni 2013

Werken op HET LAND...There is always the danger that we may just do the work for the sake of the work.
This is where the respect and the love and the devotion come in,
that we do it to God,
to Christ,
and that's why we try to do it as beautifully as possible
Mother Teresa

Gisteren en eergisteren is er hard gewerkt op HET LAND van de buurman. Het land waar wij nog altijd zo DANKBAAR gebruik van mogen maken. En reken maar dat daar een hoop werk te verzetten is.

Vandaag even geen plaatjes van HET HELE LAND / OVERZICHT. Als jullie dat zouden zien schrikken jullie je een hoedje :-) Na de vele regen die is gevallen (en van tijd tot tijd nog valt) groeit het ONKRUID harder als KOOL! En de KOOL iets minders zegmaar... Zelfs de WORTELTJES waren niet meer te vinden, ze waren overgenomen door een massa indringers. Bij deze wat plaatjes van hoe de WORTELTJES werden bevrijd van een berg met ONKRUID :-)

Tussen de groene zee van AARDAPPELLOOF staan enkele verdwaalde LUPINES, wat zijn ze mooi! Ze fleuren het AARDAPPELVELD helemaal op. En plots zijn er ook ineens bloemen aan de OOST-INDISCHE KERS, zou het nu dan echt ZOMER gaan worden?

Terwijl het ONKRUID werd getrokken zat er een schattig VOGELTJE zo helder te ZINGEN op de composthoop. Dit KLEINE VOGELTJE deed mij (Suzanne) beseffen dat we al ons dagelijks werk mogen doen vol dankbaarheid!

En al wat gij doet met woord of werk, doet het alles in de naam des Heren Jezus, God, de Vader, dankende door Hem!
KOLOSSENZEN 3:17
  
LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel