zondag 23 juni 2013

ZOMER in het hoofd...


Wat hebben we er lang naar uit gekeken: "ZOMER". Eindelijk is het dan zover. En ja... dan zit het zomaar in je hoofd :-) 

Dan DROOM je van zwoele ZOMERSE ATMOSFEREN, zoete ZOMERVRUCHTEN, dagen vol met GOUDEN ZONLICHT, koud knisperend SORBETIJS dat al gesmolten is nog voordat je het in je mond stopt en ga zo maar door...

Maar wat doe je als het ZOMER is, de HEMELSLUIZEN staan voor dagen open en de ZOMERSE DROMEN vallen een beetje in het water?

Het antwoord is eenvoudig: koop een DIKKE BIO-MELOEN (uit Spanje, en dat voor 85 eurocent!) en zo'n romantisch landelijk magazine van de Duitse buren vol met ZOMERZOETHEID. Voor je het weet zit de ZOMER weer in je hoofd en ben je reuzeblij :-)

Hi Hi... wees niet bang we zijn vrolijk hier in ons KLEINE GRONINGSE HUISJE hoor! Alleen is het hier zo nu en dan wel behoorlijk nat. Zelfs IN het KLEINE HUISJE sloeg de wind met een pittige bui onder de pannen en waren niet alleen de pannetjes buiten nat. We kunnen er gelukkig om lachen. We weten inmiddels WAAR dit soort nattigheid bij extreem weer heel soms naar binnen slaat. Daar staan nu gezellig een stel PANNEN te wachten op nog meer HEMELWATER? Wie zal het zeggen... 

Wij zitten gewoon gezellig met de neus in het MOOIE BOEKJE, nemen een hap van de ZOETE MELOEN en vieren ZOMER :-)

LIEVE ZOMERSE GROETEN, Suzanne & Marcel