dinsdag 16 juli 2013

Dag met een dubbel gezegend GOUDEN RANDJE...We werden de afgelopen week hartelijk uitgenodigd bij lieve mensen uit onze kerk op hun vakantieadres. Op slechts drie kwartier rijden van ons KLEINE GRONINGSE HUISJE mochten we belanden in het o zo mooie LANDELIJKE BOERENPLATTELAND van OSTFRIESLAND (Duitsland). En wat werden we liefdevol en warm ontvangen! Aan het einde van de dag was het moeilijk afscheid nemen, want o wat is het hier toch fijn.

Daar waar de groene weiden zo heerlijk ruiken, de BOERDERIJEN zo prachtig zijn en alles naar ROOMBOTER lijkt te smaken :-) En niet te vergeten... de droom van ieder meisje; dat je iedere dag paard mag rijden omringd door prachtige natuur :-)

Deze Duitse boer verhuurt 3 prachtige VAKANTIEHUISJES rondom zijn BOERDERIJ. De sfeer is hier echt heel bijzonder en het omringende veenlandschap maakt het plaatje compleet. De goedheid en hartelijkheid van de BOER en zijn vrouw zijn overweldigend. Zien jullie het al voor je... iedere dag VERSE MELK, HUISGEMAAKTE ROOMBOTER en ROMIGE KWARK met zoveel liefde bereidt voor de gasten. Tja... dan schieten woorden tekort en hoef je slechts te genieten :-)

Voor ons voelde deze dag met vakantiegenot aan als een week! Lang deze weg woorden van DANK voor de lieve mensen die het ons gunde om mee te mogen genieten van deze ZEGENINGEN!

En zien jullie dit lieve meisje genieten met haar pracht VAKANTIEPAARD LUISE :-)

LIEFS, Suzanne & Marcel

Urlaub auf dem bauernhof
Familie Röhling
Hauptkanal Nord 14
Großefehn
http://www.fewo-roehling.de/cms/