dinsdag 23 juli 2013

Een WARM WEEKENDVERSLAG...


Lieve mensen, even een paar WARME WOORDEN vanuit ZOMERS GRONINGEN! Wij genieten met volle teugen van het ZOMERSE WEER. Zo ook de afgelopen dagen, ze waren voor ons heel kostbaar met schitterende gouden randjes :-)

Nu scheelt het dat wij goed tegen de warmte kunnen en ons zelfs beter voelen dan anders. Toch is ook hier het schema ietwat aangepast :-) We besloten naast OOGSTEN ook even wat GENIETMOMENTEN buiten ons KLEINE GRONINGSE HUISJE in te lassen.

Zie hier wat ZOMERSE KIEKJES rondom het Duitse dorpje LEHE, dat zich niet heel ver over de grens bevind. We maakten hier een geweldige natuurwandeling, door het bos en langs dromerige velden. De warme atmosfeer deed het dennengroen zo heerlijk ruiken. En de zwaluwen scheerden met kleine tjirpende geluidjes door de ZOMERSE BLAUWE LUCHT.

Na de inspanning kwam de verkoelende ontspanning doordat wij daar niet al te ver vandaan bij een prachtig NATUURLIJK MEER neerstreken. We zijn hier heerlijk afgekoeld en kwamen helemaal bij van de WARME WANDELING. We hadden twee stoeltjes meegenomen, wat lekkers en vooral veel drinken :-)

Inmiddels draait de WERKWEEK weer op volle toeren! We hopen dat jullie ook hebben genoten van het WARME WEEKEND!

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel