maandag 1 juli 2013

Onze wandelroute Rysum - Campen - Rysum


Grotere kaart weergeven

Lieve mensen,
Het was wat DRUK de laatste dagen en om weer fijn in de RUST te komen hebben we een prachtige WANDELING gemaakt bij onze DUITSE BUURTJES. Het was een heerlijke GEVARIEERDE WANDELING met veel natuur en stilte.

Mijn lieve man heeft de ROUTE vast weten te leggen met zijn GPS-APPARAATJE. Dit is zo leuk want na afloop kun je haarscherp zien waar je precies hebt gewandeld en hoeveel kilometer je hebt afgelegd. Verdwalen doen we sinds het apparaatje niet meer :-) Laten we eerlijk zijn, dit geeft een stuk meer RUST dan voorheen! Vorig jaar wist manlief het machientje voor heel weinig tweedehands via marktplaats op de kop te tikken.

Sowieso verdient het dorpje RYSUM een ereplaats in dit berichtje. Het is een snoezig klein dorpje propvol met kleine oude huisje en steegjes. De sfeer is echt heel bijzonder. De wandeling startte en eindigde in dit pittoreske gehuchtje.

Onderweg waren de bermen gehuld in hun ZOMERKLEEDJE. Vol met bloeiende grassen en bloemen. Ook in Duitsland denken ze tegenwoordig aan de BIJEN die het zo moeilijk hebben. Ze laten de bermen hier gewoon volop hun gang gaan. Niet alleen de BIJEN kunnen dit waarderen :-)

En met een heerlijk ZEEWINDJE door de haren, schaapjes op de zeedijk en het landelijke Duitse platteland om ons eens heen kwamen wij weer helemaal bij! Soms is het zo heerlijk om de RUST even op te zoeken...

En uhhh... nee dat leuke RODE AUTOOTJE is niet van ons :-) 

LIEFS, Suzanne en Marcel