woensdag 17 juli 2013

PEULEN pellen of DOPERWTEN doppen :-)Zijn jullie onze OOGSTVERHALEN al moe? Ze vullen op dit moment een groot deel van ons leven in. Het is voor ons de tijd waar we lang naar hebben uitgezien! En het is nog maar het begin van de reeks OOGSTVERHALEN :-) Momenteel zijn we driftig aan het PELLEN en DOPPEN geslagen :-)

Uiteraard gebeurd er meer in ons leven hier in en rondom ons KLEINE GRONINGSE HUISJE. Jullie zien slechts een glimp. Het is een bewuste keuze van ons om hier niet alles te delen. Wij willen met name ZIJN ZEGENINGEN delen, de dingen die ons raken en de dingen die ons blij maken. Maar ook oog te hebben voor het kleine en eenvoudige. Het zijn allemaal keuzes, want het gras is ook hier in en rondom ons KLEINE GRONINGSE HUISJE heus niet groener!

Door ze te verhalen maken ze ons bewuster om van ze te GENIETEN en zelfs voller van DANKBAARHEID. Het is bijzonder dat zoiets simpels als fotograferen, schrijven en delen zo'n uitwerking kan hebben (ook op jezelf).

Enige jaren geleden maakten wij de keuze om een ANDER LEVEN te gaan leven. Nu we terug zien op de afgelopen jaren kunnen we zeggen dat dit een goede stap is geweest. Uiteraard niet omdat wij het allemaal zo goed hebben gedaan, nee dat is ZIJN GOEDHEID geweest. Hij wist precies wat bij ons zou passen. En dat kan ook niet anders, Hij heeft ons immers GESCHAPEN en kent ons als de beste!

Deze ommekeer heeft ons enorm goed gedaan. We zijn veel dichter bij de natuur, bij "ZIJN SCHEPPING" gekomen. We zijn meer gaan GENIETEN van eenvoud en hebben ontdekt dat een PUUR LEVEN dichtbij Zijn basis echt gelukkig maakt. 

Tijdens het PELLEN en DOPPEN kun je soms zo heerlijk nadenken... En besloot ik (Suzanne) dit persoonlijke stukje maar eens te delen. Inmiddels voelen wij ons GEEN WESTERLINGEN meer, maar zijn we GRONINGERS geworden. Het is goed zo, en we zijn nog altijd zo DANKBAAR dat we deze kans hebben gekregen! Vroeger had ik niet kunnen denken dat ik hier nog eens uren zou zitten te PELLEN en DOPPEN :-)

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel