dinsdag 16 juli 2013

Verdrietig...Hier zien jullie een vredig plaatje met een deel van onze KIPPETJES tijdens het nemen van hun dagelijkse zandbadjes. Rechts in beeld zit onze PIPI (het zwart met witte kipje) nog heerlijk te badderen.

Afgelopen weekend werd ze plots heel erg ziek. Omdat PIPI echt niet verder kon door de plotselinge lijdensweg die haar overviel is besloten dat het leven van PIPI moest eindigen. We zullen jullie de verdrietige details van haar ziek zijn besparen.

PIPI heeft ons veel PLEZIER, VREUGDE en een berg met lekkere EITJES gegeven. Jullie zullen misschien denken... "ach het is maar een KIP". Maar toch was het voor ons even verdrietig. Hoe gek het ook klinkt, ze hoorde bij ons kleine gezinnetje.

Ze was een sterke persoonlijkheid. Haar lieve tamme en trouwe karaktertje zullen we missen! Ze huppelde mij (Suzanne) eigenlijk de hele dag achterna. Soms verscheen ze zelfs voor het keukenraam om te kijken waar ik nu toch was. En uiteraard waar de lekkere hapjes bleven :-)

Het zielige is dat de rest van onze gevederde vrienden haar steeds aan het zoeken zijn. PIPI stond namelijk bovenaan de rang in de KIPPENWERELD. Niet op een gemene manier, juist heel beheerst. En dat maakt dat ook zij PIPI wel degelijk missen.

Lieve mensen, dit moesten we gewoon even delen! Langs deze weg een laatste plaatje van onze PIPI in goede tijden tijdens 1 van haar favoriete bezigheden!

HARTELIJKE GROETEN, Suzanne en Marcel