donderdag 22 augustus 2013

Aan de wandel in HOLZGAU...Zien jullie het al voor je... wandelschoenen aan, fles met water in de rugzak, GPS-machientje om niet te verdwalen AAN en hop... de ALPEN in :-) Deze bijzondere wandeling begon en eindigde in het o zo mooie Oostenrijkse plaatsje HOLZGAU. Het was een indrukwekkende tocht met vele gezichten.

Met zicht op metershoge ALPENMUREN wandelden we door de diepste DALEN. Langs een overweldigende WATERVAL en door een snel stromende BERGRIVIER probeerden wij onze weg te vinden. En wat dachten jullie van al die lieflijke ALPENWEIDEN met hun geurige ALPENKRUIDEN? Het was een genot om hier te mogen WANDELEN. Eerlijk is eerlijk, het was wel zwaar. Maar het was het meer dan waard :-)

De wandeling is hier (klik) te bekijken en te downloaden.

Deze tocht is trouwens voor echte ALPENWANDELAARS een eitje. Hi Hi... maar ja, we zijn nu eenmaal niet allemaal fanatieke BERGBEKLIMMERS. Wij ontdekten dat we geen BERGBEKLIMMERS zijn. En dan bedoelen we dat wij niet geschikt zijn om die hoge MUREN van ALPEN te bestijgen. WANDELEN vinden we echter wel heerlijk. Dat deden we  daar met veel plezier. Maar dat andere laten we dan ook  graag aan de echte fanatiekelingen over :-)

Na deze pracht tocht wachtte ons een flesje frisse KRUIDENLIMONADE en een overheerlijk maal in een nogal hoog gelegen BERGDORPJE even verderop. We besloten dat we best een keer uit eten mochten gaan. Te mogen dineren op zo'n top locatie met zicht op het hoog gelegen ALPENLANDSCHAP ben je toch bijna in een droom beland. Verder hebben we het deze vakantie simpel gehouden. Er is gewoon gekookt in de grote oude ALPEN-BOERDERIJ en we hebben de BARBECUE lekker opgestookt. Maar daarover later meer...

We hopen dat jullie dit ook een mooie WANDELING vonden, en wilden jullie met alle liefde graag meenemen op deze wonderschone tocht!

LIEFS, Suzanne & Marcel