zaterdag 31 augustus 2013

Een BIJNA laatste VAKANTIE-TERUG-BLIK...


Terwijl de klok driftig verder tikt en de VAKANTIE verder en verder van ons af komt te staan riep manlief mij. Of ik misschien onze ALPENKOEIEN en het zwemmen in het o zo mooie BERGMEER in OOSTENRIJK vergeten was?

Nee dat niet hoor... Maar jullie zullen inmiddels wel suf zijn van de VAKANTIEVERHALEN en KIEKJES. Sla ze in dat geval maar gerust over... Ze betekenen voor ons gewoon op dit moment net even dat stukje vreugde van het terug zien op...

Maar ze zijn ook zeker een KOSTBARE HERINNERING om op terug te zien, als het straks winter is bijvoorbeeld. Wat is er heerlijker om dan even te neuzen in deze vakantiegenoeglijkheden en weer opnieuw te genieten van al het moois wat we mochten beleven en zien.

Dus vandaar bij deze onze lieflijke ALPENKOEIEN vastgelegd tijdens hun favoriete bezigheid; "lekker luieren".  Deze uiterst vriendelijke reuzen kwamen we tegen tijdens het wandelen rondom het meer. Manlief nam vervolgens een verkoelende (brrr... koud ja...) duik in dit wonderschone  BERGMEER in OOSTENRIJK in het LECHDAL :-) Jodelahihi, juist ja... in de deelstaat TIROL :-) En die grappige ALPENKOEIEN deden dat ook met grote regelmaat!   

Volgende week nemen we jullie weer mee in en rondom ons KLEINE GRONINGSE HUISJE!

LIEFS, Suzanne & Marcel