donderdag 5 september 2013

DOTJE en KATOOTJE :-)Zie hier onze NIEUWE AANWINSTEN; "DOTJE" (zwart met witte dotjes) en "KATOOTJE" (smetteloos wit) Zijn het geen schatjes? Het zijn WYANDOTTE KRIELKIPPETJES van enkele maanden oud. Het leuke is dat ze nog zo speels zijn :-) Ze dartelen als lammetjes, en schieten als kleine pijltjes uit de boog over het plaatsje.

Ook de MUSSEN maken volop kennis met de nieuwe dametjes. Vol interesse bestuderen ze de twee jonge blommen en hun voer natuurlijk :-) DOTJE heeft de taak op zich genomen om de MUSSEN met wijdt uitgeslagen vleugeltjes te verjagen. Het is dan net een klein spookje. Wij moeten daar natuurlijk erg om lachen :-)  

Ze mogen alleen nog niet bij onze DIKKE TEUN en zijn vriendinnen. Daar zijn ze nog te klein en te kwetsbaar voor. Wij begrijpen dat ze er voor jullie op de plaatjes best fors uitzien, maar als je ze naast de oudere KIPPEN zet zie het verschil overduidelijk. Dus zitten ze voorlopig nog eventjes apart.

We hopen dat ze hier een lang en gelukkig leventje mogen krijgen :-) Wij zien deze kleine jonge leventjes echt als GROTE ZEGEN en DANKEN onze HEMELSE VADER dat Hij ze aan ons toevertrouwd :-) En een vreugde dat deze kleine wezentjes geven, als je ons hoort schaterlachen...
dan weten jullie hoe het komt!

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel