maandag 16 september 2013

In BLOEMIGE VERWONDERING...


Wat is het heerlijk om jullie deze NIEUWE WEEK te mogen BEGROETEN met een prachtig BOEKET. Een kleurrijke BOS met BLOEMEN geplukt uit de eigen tuin.

Ze brengt ons in VERWONDERING; die overweldigende BOS met BLOEMENPRACHT! Want hoe WONDERLIJK is het dat al die geuren en kleuren, vormen en welvingen zijn samengepakt in 1 cadeautje dat BLOEM mag heten.

GESCHAPEN met een doel. Om aantrekkelijk te zijn voor de al even wonderlijk gecreëerde minuscuul kleine insectenwereld om ons heen. Om een heerlijk parfum te verspreiden. Om schoonheid te tonen. Om vruchtbaar te zijn. Om vervolgens weer kwetsbaar af te vallen, te verdorren en vergeten te worden?

Zoveel majestueuze SCHEPPINGSKRACHT tezamen gevangen in 1 kwetsbaar KUNSTWERKJE. Vandaar op deze maandagmorgen een BLOEMIGE VERWONDERING en DANKBAAR schrijven over dat kleine wondertje dat BLOEM mag heten. Maar boven alles een EERVOLLE VERWIJZING naar Hem die alle LOF & EER toekomt!

Daar waar ons verstand niet meer kan begrijpen, slechts VERWONDEREN, schept Hij keer op keer NIEUW LEVEN. Zelfs in een eenvoudige BLOEMENTUIN ergens in Noordoost Groningen achter een klein Gronings huisje :-)   

Zijn jullie al in VERWONDERING gekomen?

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel