woensdag 11 september 2013

KNEUSJES...Sommige TOMATEN in onze KAS vallen vroegtijdig af om 1000 en 1 reden. Toch rapen wij deze KNEUSJES hoopvol op :-) TOMATEN die ten dele groen zijn mogen heerlijk in het zonnige keukenraam op kleur komen. Nee... ze worden niet afgedankt! 

Hoe KLEIN sommigen ook zijn, hoe wonderlijk is het als je ze met de dag vooruit ziet gaan. Van kleine blozende vlekjes komen ze tot volle rijping en dieprode kleur. Anderen zijn fors gedeukt en vol butsen, deze TOMATEN worden direct bijgesneden en opgegeten.

Als laatste zijn daar de afgevallen volledig GROENE TOMATEN. Het leuke is dat je die eigenlijk gewoon kunt eten zij het in GEBAKKEN VORM. Het is NIET GOED om GROENE TOMATEN rauw te eten! Speur maar eens op internet naar recepten met GROENE TOMATEN, je zult verstelt staan wat je tegenkomt.

We wilden jullie even overtuigen dat afgevallen KNEUSJES ook recht van bestaan hebben! Ze zijn immers niet voor niets zo ver gekomen :-) Het is trouwens ook zo'n gezellig gezicht, zo'n keukenraam vol met vruchten!

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel