vrijdag 6 september 2013

Met DANK aan de SLAKKEN :-)We vertelden het jullie al... dat de SPERZIEBOONTJES zo goed als opgegeten zijn door de SLAKKEN. Vooral tijdens onze vakantie. Jullie snappen wel waarom: "Als de kat van huis is dansen de muizen". 

Toch gingen we van de week met veel verwachting de zielige haast ontbladerde struikjes nog maar eens langs. Ze lieten zowaar 1 MAALTJE SPERZIEBOONTJES voor ons over :-) De slijmerige restanten van planten zijn inmiddels uitgetrokken en naar de composthoop verplaatst. 

Toch aardig van die SLAKKEN, dat ze aan ons dachten :-) Het is dat wij het niet aandurven... Maar als we zouden moeten overleven op maaltijden gevuld SLAKKENVLEES zouden we hier voorzeker niet omkomen. Het was een waar SLAKKENJAAR hier rondom ons KLEINE GRONINGSE HUISJE. Ik denk dat de SLAKKEN ook vol genoegdoening terugzien op dit ZOMERSEIZOEN. Hun buikjes werden dagelijks rijkelijk gevuld met zachte, zoete, gele BOONTJES :-)

Bij deze nog een kneuterig plaatje van dat ene kostbare maaltje GELE SPERZIEBOONTJES wat deze week DANKBAAR werd verorberd. Zoiets moet je toch vastleggen, en er vervolgens dubbel en dwars van GENIETEN :-)

ALLEMAAL EEN FIJN WEEKEND!

Een LIEVE GROET, Suzanne en Marcel