donderdag 3 oktober 2013

(1) De TIJD uitkopen...


De dagen worden korter en korter... En soms heb je na een werkdag ineens zo'n zin om saampjes nog heel even NATUUR te gaan snuiven. Veel tijd over is er niet, want na 7 uur wordt het al donker. Dus wat doe je dan?

Dan laat je het avondeten even voor wat het is en ren je saampjes heerlijk de grote GRONINGSE POLDERS in. DAAR waar weidse vergezichten heersen, de stilte stil is, de wind op snelheid komt, de SUIKERBIETEN worden gerooid, het wad lekker slikkerig is :-) en de schaapjes op de dijken rustig grazen.

Want DAAR komen je gedachten zo heerlijk tot rust. Gaat je hart sneller kloppen van dat mooie GRONINGSE LAND. Kun je zo fijn praten met de HEMELSE VADER. Wat is er heerlijker om aan het einde van de dag Hem alles te vertellen, Hem te DANKEN en te EREN voor wie Hij is?

Nu de dagen korter worden proberen wij die KOSTBARE TIJD uit te kopen, te GENIETEN van ieder moment en te DANKEN voor het feit dat wij hier deelgenoot van mogen zijn. Iedere dag die we krijgen is een HEMELS GESCHENK!

LIEVE GROETEN, Suus en Marcel

(als je het leuk vind kijk gerust nog even met ons mee HOE onze dag uiteindelijk mocht eindigen in deel 2 van de TIJD uitkopen...)