dinsdag 22 oktober 2013

De BROCANTE-TUIN...


Alles in lijkt in staat van aftakeling te komen in onze tuin. We nemen afscheid van de eenjarige ZOMERBLOEMEN, zelfs de DAHLIA'S verliezen hun schoonheid. Een snotterige brei is wat overblijft...

Alles komt in de rust, terwijl ik aan het werk ben krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Want onze TUIN is een BROCANTE-TUIN geworden!

Alles brokkelt af, vecht om in leven te blijven. Behalve de laatste HERFSTFRAMBOZEN, die lijken onvermoeibaar :-) Toch is de schoonheid van onze tuin op dit moment, in al haar afgebrokkelde eenvoud, zelfs mooi te noemen :-)

Een laatste BOEKET pronkt op het bankje voor de BLOKHUT. Helaas is ons TUINHUISJE ook dit jaar nog niet af gekomen. Het hele zelfvoorzienende project van de moestuin, hout verzamelen, klussen in en rond het huis met oog op de winter slokte veel tijd op. Maar wat zijn we DANKBAAR als we terug zien op de afgelopen tijd en als we een blik werpen op de aangelegde voorraden!

We droomden er in de winter van om heerlijk THEE te drinken in het kleine TUINHUISJE. Natuurlijk hebben we dat toch gedaan :-) Alleen is het er niet meer van gekomen om de binnenkant op te knappen. Van buiten kwam de BLOKHUT mooi in de verf. Er zit zelfs een nieuw dak op! Zodoende is dit KLEINE HUISJE gereed om guur weer te ontvangen. En de dromen blijven... want ook de binnenkant gaat natuurlijk nog gezellig worden :-)

LIEVE GROETEN, Suzanne en Marcel