maandag 28 oktober 2013

In het BOS zijn WILDE PAARDEN...


Lieve mensen, zo maakten wij nog voordat de hevige STORM losbarstte een kleine WANDELING in het BOS. Hier vlakbij huis wel te verstaan, bij de ENNEMABORG. De tuin van deze BORG gaat over in een overweldigend mooi NATUURGEBIED. Op dit moment zie je daar de meest mooie HERFSTKLEUREN voorbij komen. Wat een genot!

Wat ook zo leuk is, en jullie inmiddels wel bekend van eerdere verhalen; er wandelen in dit gebied WILDE PAARDEN rond. Dachten wij altijd nog dat deze dieren enorm schuw waren, is daar dus echt helemaal niets van waar :-) Nieuwsgierig dat ze zijn komen ze vanzelf op je af. Wij kwamen tot de conclusie dat wij wilder zijn dat de PAARDEN, hi hi... :-)

Zonder gekheid, het blijven natuurlijk toch WILDE DIEREN. Beestjes die niet aan mensen gewend zijn, dus moet je altijd op je hoede blijven. Toch is het leuk om te ontdekken dat WILDE PAARDEN de mens niet als vijand zien. Kennelijk hadden wij aantrekkingskracht want een aantal van deze pracht dieren bleef ons volgen met vriendelijke ogen en snuivende snoeten :-) Je kon goed merken dat ze ons helemaal besnuffelden en onze geur in zich op namen.

We hopen dat de STORM bij jullie niet al te veel schade heeft aangericht. Hier zijn helaas wel wat dingen gesneuveld :-( Maar dat kan ook niet anders, wat een KRACHT! Toch is het allerbelangrijkste dat wijzelf niet getroffen zijn, ook ons KLEINE GRONINGSE HUISJE bleef ongedeerd. Slechts de windveren van de schuur, de schutting en het dak van ons kleine kasje achter de blokhut zijn gesneuveld. Ach... we vergeten het maar weer snel, het kan allemaal VEEL ERGER.

Een fijne week allemaal :-)

LIEFS, Suzanne en Marcel