maandag 18 november 2013

Ons KASJE in NOVEMBER...


Afgelopen Vrijdag en Zaterdag hebben we het KASJE helemaal leeg getrokken. Alle rommel is eruit gehaald. Want ja... HET SEIZOEN is tenslotte beëindigd. Dat wat er nog stond aan PEPERS en PAPRIKA'S was aan het rotten geslagen. Dit soort eenjarige planten zijn op een gegeven moment gewoon helemaal op.

Ook enkele TUINMEUBELEN vroegen om een verandering.Door de regen en kou gaan ze snel achteruit buiten. Dus besloten wij het KASJE gezellig in te richten met deze MEUBELTJES. Niet alleen PRAKTISCH maar ook reuze GEZELLIG :-) Als er zich nog een najaarszonnetje laat zien kunnen we daar heerlijk THEE drinken. 

Toch is er nog wat GROEN LEVEN te bespeuren in onze KAS. En wel; een Geraniumstekje en een stel emmers met de veelbelovende ANANASKERS erin. Dit eenjarige plantje komt bij ons meestal pas heel laat in bloei. Voor nu is het afwachten geblazen of er zich nog VRUCHTJES zullen ontwikkelen!

Hi Hi... en voor het geval dat jullie denken: "Wat zijn de glazen raampjes vies..." Dat klopt als een bus! Maar het glas is zo dun dat het eerder BREKEN zal als we die driftig gaan wassen :-(

Een FIJNE WEEK allemaal!

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel