woensdag 27 november 2013

Oude OPENSLAANDE DEUREN...


De liefhebbers van BROCANTE zullen dit begrijpen, de rest zal het hoofd schudden :-) Zie hier 1 van de 2 oude OPENSLAANDE DEUREN die wij kregen van onze buurvrouw. In de DEUREN zit van dat schattige STIPJESGLAS. Verder brokkelt alles heerlijk zoals dat behoord bij authentiek BROCANTE :-)

In onze woonkamer heeft 1 OUDE DEUR een functie als decoratie gekregen. Door de matte witte verf licht de hele muur heerlijk op. Onze kleine woonkamer is namelijk op het noorden gelegen. Zodoende zijn stralende wittinten een welkome gast, helemaal tijdens de donkere dagen.

Het liefst zouden wij de OUDE VERHALEN achter de OPENSLAANDE DEUREN willen weten. En soms zie je plots zomaar voor je hoe de DEUREN op een mooie zomerdag wijdt open geslagen de zonnestralen hartelijk ontvingen.

Lange kanten wapperende vitrage hoort daar natuurlijk bij. En uiteraard op een klein tafeltje daarachter een bos met vers geplukte geurige rozen. Wij zien het voor ons :-)

Voor nu mogen de DEUREN fijn pensioen vieren ergens in een KLEIN GRONINGS HUISJE. Ze kunnen bij ons helaas niet de functie krijgen waar ze ooit voor zijn gemaakt. Ons HUISJE is veel te klein om dit in te passen. Toch is het voor ons zo ook genieten! Maar het is en blijft natuurlijk voor de LIEFHEBBERS :-)

LIEVE GROETEN, Suzanne & Marcel