maandag 27 januari 2014

Een WINTERS SCHRIJFSELTJE...


Na al het SNEEUW VEGEN van vanmorgen vroeg is er dan toch weer een WINTERS SCHRIJFSELTJE van onze zijde. Sorry lieve mensen, maar het is nu eenmaal aan de orde van de dag momenteel. Dus staat onze blog er ook vol mee :-) 

Toch hoorden we via het nieuws dat vele delen van ons land (nog) SNEEUWVRIJ zijn. Dus heel misschien willen jullie nog wel een SNEEUWPRAATJE aanhoren :-)

Vanmorgen om kwart voor 6 zijn we al begonnen om de auto uit te graven. Er is vannacht namelijk weer een flink pak gevallen. De auto stond achterom geparkeerd in plaats van op de weg. Dit om te voorkomen dat de medemens er bovenop glibbert. Voorgaande jaren is dit helaas wel gebeurd, dus waren we nu zo wijs om het vehikel achterom te zetten.

Tussen het huis van onze buurman en ons KLEINE GRONINGSE HUISJE is slechts een nauwe doorgang. Maar met wat goede stuurkunsten van manlief was het mogelijk om de auto dit weekend achterom te zetten. Al betekende dit wel dat we het hele pad zelve (de nauwe doorgang) dus ook al in alle vroegte van SNEEUW moesten ontdoen. Anders kon manlief niet van het erf afrijden.

Na het SNEEUW VEGEN zaten we nog heel even binnen bij te komen met een stel blozende wangen en een kop warme thee. Kort daarna ging manlief zijns weegs.

We zijn heel benieuwd hoe lang dit WINTERSE WEER blijft aanhouden...

Een GEZEGENDE WEEK allemaal!
LIEFS, Suzanne & Marcel