woensdag 29 januari 2014

GEVULDE PARIKA met CAJUN-KRUIDENMIX :-)


In het vorige berichtje vertelden wij jullie over onze zelfgemaakte CAJUN-KRUIDENMIX. Wat echt kostelijk lekker is om een PAPRIKA te vullen met GEHAKT gekruid met CAJUN-KRUIDENMIX.

BENODIGDHEDEN:
-3 grote PAPRIKA'S
-500 gram RUNDERGEHAKT
-2 tot 4 eetlepels CAJUN-KRUIDENMIX (naar smaak)
-4 eetlepels MASCARPONE
-flink wat geraspte extra belegen KAAS

BEREIDING:
-Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius
-Snij de PAPRIKA door de helft in de lengte
-Lepel en snij de zaden en zaadlijsten uit de bakjes PAPRIKA
-Zet de (6) bakjes PAPRIKA op een bakplaat
-Meng het GEHAKT met de CAJUN-KRUIDENMIX
-Rul het GEHAKT goed gaar in een wok
-Meng door het gegaarde GEHAKT de MASCARPONE
-Meng vervolgens flink wat geraspte KAAS hier ook doorheen
-Strooi bovenop de PAPRIKA nog wat geraspte KAAS
-Plaats de PAPRIKA'S in de voorverwarmde oven
-Bak het geheel in 20-30 minuten af
-Eet de gevulde PAPRIKA'S warm

Het is een kostelijk GERECHT dat eenvoudig is te maken! Voor diegene die het wil proberen; VEEL SMULPLEZIER :-)

LIEFS, Suzanne & Marcel