donderdag 13 februari 2014

Dappere OVERLEVING...


Onze SNIJBIET is met recht DAPPER te noemen! Nadat wij onze SNIJBIET vorig jaar maart als tere stekjes (binnen vooraf gezaaid) in de koude grond hebben gezet, weten ze ons nog altijd te voorzien van sappig groen :-) En dat hadden we toch echt niet verwacht! Het is voor het eerst dat we SNIJBIET hebben laten overwinteren, en we mogen constateren dat het is gelukt :-)

Dus werd er even snel een gehaakte omslagdoek (helaas niet zelf gemaakt, ooo wat zou ik dat toch graag willen leren...) omgeslagen en is er zojuist een vergiet vol met verse SNIJBIET uit de tuin geoogst. 

Voor straks hoop ik die goed fijn te snijden en even kort om te scheppen in de wok samen met champignons en een bakje roomkaas. Een beetje peper en zout maakt het geheel af. Tezamen met wat aardappeltjes, een schnitzel voor manlief en een stukje zalm voor mij zal het ons zeker gaan smaken :-)

LIEFS, Suzanne en Marcel