woensdag 26 maart 2014

DROMEN over weelderige DRUIVENTROSSEN...Voor onze STILLE AFWEZIGHEID (ziekte), meer dan twee weken geleden, waren manlief en ik nog zo fijn aan het DROMEN geslagen. Tussen de schuur en de schutting is een paadje. We hadden toen bedacht om hier een soort van PERGOLA overheen te maken.

We hadden op 2 palen na het materiaal nog liggen. En wat is er leuker om daar dan iets creatiefs mee te doen :-) Ik (Suzanne) bedacht mij dat we het nog niet hebben laten zien door de narigheid van ziekte die ons overviel.

Dus langs deze weg dan eindelijk een blik op onze PERGOLA. Aan de palen zijn 4 DRUIVENSTRUIKJES geplant. Zien jullie het al voor je... Over een jaar of twee hopen we daar onder weelderig groen en DRUIVENTROSSEN door te lopen :-)

Het was altijd een beetje een verloren paadje, dat nu plots iets is geworden. Met een paar HANGING BASKETS erbij is de hele boel ook nog heerlijk opgefleurd! Alleen de kleine DRUIVENSTRUIKJES moeten nog wel behoorlijk gaan groeien :-) Het zijn nu nog baby's. We zijn benieuwt of onze DROMEN werkelijkheid zullen gaan worden!

LIEFS, Suzanne (en Marcel)