dinsdag 18 maart 2014

Even STIL...


Sorry lieve mensen, we beschrijven hier over het algemeen geen klaagzangen :-) Maar misschien hebben jullie gemerkt dat het hier wat STIL is de afgelopen dagen. Dus daarom toch een paar woorden over onze STILLE AFWEZIGHEID hier...

De KIESPIJN eindigde niet en werd al maar erger en erger. Uiteindelijk is de ellendeling getrokken, de zenuwen vanbinnen waren inmiddels dood gegaan. Kan ook niet anders na nachten opzitten met gekmakende zenuwpijn :-( Vervolgens ging het onder de kies/kaakbot mis. Voor nu is het uitzieken met mondspoeling en antibiotica. 

En manlief is geveld door een hevige GRIEP. Vandaar dat het hier in ons KLEINE GRONINGSE HUISJE nu echt STIL is geworden. Kwebbelen gaat ook al niet echt met een dik gezicht, en de GRIEP heeft het spraakwater ook doen opdrogen :-)

Zojuist wandelde ik even naar de KAS om daar wat VERSE MUNT te knippen. Ik zet er een heerlijk POTJE THEE van om onze kwalen wat te verzachten. Wat een ZEGEN om dit zo voor handen te hebben!

Officieel groeit onze MUNT buiten de KAS, maar hij is stiekem naar binnen gepiept :-) Eenmaal binnengedrongen groeit hij hier reusachtig goed, buiten ziet hij er nog wat magertjes uit. Zie de laatste foto maar eens, hier kun je het verschil goed zien van de MUNT binnen en de MUNT buiten. Maar ook dit zal zeker goed gaan komen, het is ten slotte nog maar maart. Voor heel veel dingen geld: "GEDULD" :-)

Een LIEFDEVOLLE GROET, Suzanne & Marcel