donderdag 10 april 2014

Het SCHUURDAK op...


Onze OUDE SCHUUR is nog altijd in de renovatie :-) Iedere keer weer wordt er een klein stukje opgeknapt. Dit keer zijn we druk bezig met de WINDVEREN. We hoeven jullie niet uit te leggen dat ze heel erg VERROT waren :-)

Dankzij de hulp van onze LIEVE VADER zijn de grote lange HARDHOUTEN PLANKEN inmiddels op grote hoogte aangebracht. Wat een klus... Het viel om eerlijk te zijn niet mee. Zonder zijn hulp hadden wij dit saampjes nooit gered! De lange einden met HARDHOUT wogen lood. DANKJEWEL LIEVE PA!

Tal van oude vogelnesten moesten het veld ruimen. Die hadden zich in voorgaande jaren zo heerlijk genesteld tussen de OUDE WINDVEREN. Maar ook oude lappen, doeken en stukken plastic kwamen er tussen vandaan. Misschien stopten voorgaande bewoners ze ertussen om tocht en nattigheid te voorkomen? Met nieuwe passende WINDVEREN is deze rommel hopelijk niet meer nodig :-)

Het EINDRESULTAAT laten we jullie een andere keer zien. Eerst moet er nog tijd gevonden worden om het geheel af te maken en te schilderen. Maar ook is het wachten op droog en stabiel weer :-)

En de PERENBOOM van de buurman (waar wij op kijken) is in volle bloei gekomen :-) Wat een feest! Hier hadden we echt zo naar uitgekeken...   

VEEL LIEFS, Suzanne & Marcel