donderdag 3 april 2014

Het ZINKEN-KIPPENBAD :-)


Omdat onze KIPPENDAMES en HANENMANNEN zo graag BADDEREN bedenken wij ieder jaar weer een foefje om het voor hen zo aangenaam mogelijk te maken. In de winter mogen ze op ons hele plaatsje scharrelen en een duik nemen in de ZINKEN TEILEN waar in de zomer BLOEMEN staan.

Maar in het VOORJAAR en ZOMER krijgen ze een afgezet stukje van ons plaatsje zodat de BLOEMEN ook van een fijn leven kunnen genieten. Eerlijk is eerlijk... KIPPEN SLOPEN ALLES!

Binnen de afrastering hebben we in voorgaande jaren een paar zakken met zand gestort zodat ze hiervan kunnen genieten. Maar dat zand verdwijnt altijd weer binnen enkele weken in de straat, een regenbui eroverheen en het is weg.

Dus besloten we om ons ZINKEN BAD, die altijd zo leuk met BLOEMEN gevuld was in zomertijden dan maar op te offeren. Nu staat het ZINKEN BAD binnen de afrastering en hebben onze TOKKIES een paradijs als het gaat om BADDEREN. Een heus BAD dat dagelijks gereed staat om heerlijk in te BADEN, graven, klauwen, rommelen en scharrelen. En blij dat ze zijn :-)

LIEFS, Suzanne & Marcel