zondag 27 april 2014

Hoe het ALLEMAAL begon...


Dag lieve mensen, wat fijn om hier weer terug te zijn! Op dit moment is het alweer de LAATSTE ZONDAG van APRIL. Het WEEKJE VRIJ loopt ten einde. Het was goed om even los te komen van alles wat er normaal gesproken zo als vanzelf bijhoort. We hebben een heerlijk tijd mogen beleven! Daar zijn we dan ook heel DANKBAAR voor...

Zo mochten we het PAASFEEST intens beleven, werden de AARDAPPELS gepoot en mochten we zelfs een paar dagen in een VAKANTIEHUISJE in Duitsland vertoeven. We hebben voor een kleine tijd ons KLEINE GRONINGSE HUISJE verruild voor een heuse FERIENWOHNUNG :-) 

Het was best bijzonder dat wij dit HUISJE slechts voor ENKELE DAGEN konden huren. Meestal zit je bij particulieren aan een hele week "huur" vast. Zodoende hadden we een voordelig onderkomen op een pracht plekje :-) 

Hotelovernachtingen zijn tegenwoordig zo duur geworden. Dat is bijna niet meer te doen. Maar over ons VAKANTIEPLEZIER  later meer :-) We willen natuurlijk maar al te graag de HOOGTEPUNTEN van deze dagen met jullie delen!

Het begon allemaal op GOEDE VRIJDAG... De dag dat we intens bezig waren met HERDENKEN en TOELEVEN naar het PAASFEEST. Op deze dag hebben we ook de AARDAPPELS gepoot.

Dit jaar zijn er drie verschillende rassen in de grond gestopt; FRIESLANDERS, ROSARA & SARPO UNA. Op de foto's zien jullie het stukje land dat we van onze buurman mogen gebruiken op de dag van het poten. Zoals jullie zien was alles rondom toen al vrolijk GEEL :-) 

Een GEZEGENDE NIEUWE WEEK allemaal!
We komen spoedig terug met onze belevenissen van de paar dagen DUITSLAND :-)

LIEFS, Suzanne & Marcel