zondag 27 april 2014

Ons Duitse VAKANTIEHUISJE...


Ergens op het DUITSE PLATTELAND verscholen is een lieflijk VAKANTIEHUISJE (linkje naar website) te vinden. Op slechts 1,5 uur rijden van huis is deze FERIENWOHNUNG tegen de STEMWEDER-BERG aangeplakt.  Slaperig kijkt ze uit over het gehuchtje WESTRUP. Vanuit het dal stijgen de geluiden van een gonzende kerkklok en een geurig KOOLZAADVELD zachtjes op.

Van achteren trekt de STEMWEDER-BERG grillig omhoog met een uitgestrekt LOOFBOS. Van voren dalen de velden af tot in het dorp. In de TUIN is een grote BOOMGAARD vol met FRUITBOMEN in de BLOESEM te vinden. Naast deze kostelijke gaard is een heerlijk terras met blokhut en barbecue. 

Eenmaal neergezeten op het terras met een stralende voorjaarszon op je gezicht wil je niet meer weg. Lijkt het leven plots zo anders, lijkt het plots voor even stil te staan...

In de nacht zijn daar de schorre stemmen van de UILEN. En in de vroege morgen wekken heldere zangstemmen vanuit het LOOFBOS je al om half 5 :-) Niet dat dit erg is hoor... Wij noemen dat GENIETEN :-)

Er volgen nog meer VERHALEN over ons AVONTUUR hoor! Misschien vinden jullie het leuk om die ook nog met ons mee te beleven :-)

LIEFDEVOLLE GROETEN, Suzanne & Marcel