zondag 1 juni 2014

Leuke KAPLAARZEN :-)


Er zijn KAPLAARZEN en KAPLAARZEN :-) Snappen jullie het nog? Maar de vrouw des huizes wandelt hier eigenlijk dagelijks rond op KAPLAARZEN. Kuch...de gewoonste zaak van de wereld natuurlijk :-)

Vooral op het land van de buurman zijn ze reuze handig! Stekelige brandnetels en hoog grasland houdt je zodoende fijn uit de buurt. Maar ook de zompige klei is goed te betreden met LAARZEN. Misschien zijn KAPLAARZEN niet altijd zo heel charmant :-) Maar ach... wat geeft het!

Tot we ontdekten dat er tegenwoordig ook hele leuke KAPLAARZEN te koop zijn. Omdat ik er dagelijks op rondloop mocht ik ze van manlief hebben. Ze zitten als gegoten, echt heel comfortabel! En deze zijn nog leuk om te zien ook :-)

Voor wie ze ook kan waarderen:
Deze KAPLAARZEN zijn van het merk "EVERCREATURES" en gemaakt van E.V.A-materiaal. Hierdoor is het een uiterst duurzaam product. Ze zitten bijzonder comfortabel en zijn lichter in gewicht is dan gewone rubberen laarzen.

Jullie snappen vast wel dat ze eigenlijk te mooi zijn om vies te maken :-) Maar wat een FEEST om zo dagelijks rond te mogen lopen :-)

Vanaf nu gaat het HIER op de BLOG een week lang STIL worden... We krijgen namelijk gasten in onze KLEINE GRONINGSE HUISJE. Heel gezellig natuurlijk... Dus wordt het de hoogste tijd om daar op te gaan richten!

Wij wensen jullie allemaal een fijne nieuwe week met veel VOORSPOED & ZEGENINGEN! 

LIEFDEVOLLE GROETEN, Suzanne & Marcel