woensdag 11 juni 2014

Vreugdevolle BELEVENISSEN met ons BEZOEK (3) :-)


De twee voorgaande berichten verhaalden jullie al over de BELEVENISSEN die we samen beleefden met onze logees :-) Voor dit moment nog een laatste BELEVENIS!

Natuurlijk konden we het mooiste MEERTJE uit de omgeving niet overslaan :-) Omdat het weer zich van haar beste kant liet zien de laatste dag tuften we vol verwachting naar het Duitse (natuurlijke) MEERTJE vlakbij LATHEN. Geen woorden kunnen beschrijven hoe mooi het daar is. Omzoomd door dennengroen en bosgeuren, brullende kikkers en 1000 vogelstemmen waan je je voor even in een droom.

Stuk voor stuk hadden we het allemaal naar ons zin :-) Met lekkere BROODJES van de DUITSE BAKKER, een koelbox met drinken was het daar prima uit te houden :-)

Omdat manlief een beetje wilde plagen plonsde hij van tijd tot tijd er lustig op los in het LATHENSE MEERTJE. Ons kleine lieve meisje moest dan zo heerlijk schaterlachen :-) Totdat ze zelf plots een klein aanloopje nam en zich voorover liet vallen in het water. Slik... :-(

Ons kleine lieve meisje kan uiteraard niet zwemmen. Snel greep manlief de kleine armpjes beet en hees ze uit het water. Even keken de grote ogen wat bedrukt, maar gelukkig verscheen er snel weer een stralende lach van oor tot oor. Jullie begrijpen... dat heeft ze nadien niet meer gedaan.

Wel werd pappa nat gespetterd aan de kant van het water en werd er met veel passie gevoetbald :-) En wisten jullie al dat kleine beentjes echt razendsnel kunnen rennen? Het was zo komisch om te zien :-) Het was echt een dag met een GOUDEN RANDJE...

Nu gaan we allemaal weer over tot de orde van de dag :-) We zijn inmiddels al weer druk met de dingen die ons gegeven zijn. Toch is het fijn om dit soort bijzondere momenten nog even door te lopen. Om nog heel even na te proeven van de ZEGENINGEN die we samen mochten beleven. DANK dat jullie deelgenoot wilden zijn! 

LIEFDEVOLLE GROETEN, Suzanne & Marcel