dinsdag 8 juli 2014

De ONTHULLING... :-)


Het wordt nog spannend hier mensen... Want hier komt dan eindelijk de ONTHULLING van waar we de afgelopen week zo druk mee bezig waren :-) Zie hier onze nieuwe aanwinst... "EEN PIPOWAGEN" !!! Oftewel een oude groene SCHAFTKEET. 

Voor betrekkelijk weinig geld konden wij de KEET op wielen kopen. Wat een VREUGDE! Eindelijk is er een plekje waar we kunnen schuilen bij regen als we op het land werken, of gewoon heerlijk thee kunnen drinken na de gedane arbeid.

We droomden er eigenlijk al jaren van om zo'n PIPOWAGEN te vinden en op het stuk land van onze buurman te zetten. Gelukkig  gaf de buurman zijn toestemming. Eerst was er nog even wat spanning over waar de PIPOWAGEN moest komen te staan, maar uiteindelijk kwam alles goed! De KEET heeft een pracht plekje tussen het groen gekregen. Wij zijn er echt heel erg blij mee :-)

Hij moet nog wel worden opgeknapt, maar daar nemen wij in alle rust de tijd voor. Eigenlijk gaan de MOESTUIN en het OOGSTEN (de voorbereidingen op de winter) wel voor. Maar we houden jullie op de hoogte!

We hopen hier op dit bijzondere plekje met de oude KEET nog veel te gaan beleven :-) Sowieso te GENIETEN van de rust en Zijn SCHEPPINGSPRACHT! Zo is de DROOM ten slotte ook geboren. We houden jullie op de hoogte van de belevenissen en de vorderingen...

HARTELIJKE GROETEN, Suzanne & Marcel