maandag 14 juli 2014

Met het hoofd IN DE WOLKEN... :-)


Het was hier even rustig lieve mensen... we hadden namelijk onze VADERS te logeren in ons KLEINE GRONINGSE HUISJE. En we hadden met veel voorpret bedacht om hun een verjaardagscadeau van GROTE HOOGTE te geven :-) Oftewel we maakten gezamenlijk een 30 minuten durende RONDVLUCHT in een klein VLIEGTUIGJE boven het door ons zo geliefde GRONINGSE LAND :-)

We vertrokken vanaf het piepkleine gemoedelijke VLIEGVELD te OOSTWOLD, dat middenin de GOUDGELE GRAANVELDEN is gelegen. Je hoeft je hier niet af te vragen waarom ze het hier DE GRAANSCHUUR van NEDERLAND noemen :-)

We maakten een VLUCHT met een zespersoons toestel. Dus naast onze vaders, de piloot en wijzelf zou er een lege stoel over blijven. We besloten om onze BUURMAN ook maar mee te nemen :-) Vanaf het prilste begin dat ons nieuwe leven hier in GRONINGEN aanving was hij er immers bij. We hebben samen in de afgelopen jaren al heel wat beleeft...

Ook dit was een geweldige BELEVENIS! We hebben er allemaal stuk voor stuk enorm van genoten. Het weer was echt voortreffelijk, zonovergoten en klaar helder. We vlogen zelfs over ons KLEINE HUISJE :-) heen. En we zagen ook onze SCHAFTKEET duidelijk op het land van de buurman staan! Helaas lukte het net niet om hier duidelijke plaatjes van te schieten :-(

Voor nu staan we weer stevig met beide benen op de grond, de NIEUWE WEEK is weer van start gegaan! Maar we kijken DANKBAAR terug op een paar hele bijzondere dagen :-)

HIERONDER zien jullie de VLIEGROUTE die we hebben afgelegd. Manlief wist hem vast te leggen met het GPS-APPARAAT :-)

LIEFDEVOLLE GROETEN, Suzanne & Marcel