woensdag 27 augustus 2014

Een laatste ZOMERVAKANTIE-HERINNERING...


Omdat we in een VAKANTIEHUISJE verbleven draaide ons kleine huishoudentje ook hier gezapig voort. Jullie konden er in eerdere berichten al over lezen. Zo werd er uiteraard ook AFGEWASSEN :-) 

En dat deden we soms gewoon heerlijk BUITEN, onder de oude pruimenboom. Zo werd zelfs AFWASSEN nog een fijne beleving :-) Het zijn de eenvoudige simpele dingen die gelukkig maken. Wij genieten veelal het meest in eenvoud. Zo was deze vakantie ook... 

Naar de zomerse kiekjes kijkende, kijken wij terug op een mooie zomer. En we zien terug op mooie momenten tijdens onze VAKANTIE. Uiteraard ook op minder fijne dingen die passeerden. Want ja lieve mensen... zo is het leven! Maar hoe belangrijk is het, om de zegeningen te blijven tellen. En juist die kleine waardevolle geluksmomenten te zien.

Daarom sluiten wij onze VAKANTIEBELEVENISSEN af met dit AFWASAVONTUUR in de buitenlucht :-)

Later zullen we wat details van na onze thuiskomst met jullie delen. Want er kwam natuurlijk heel wat oogst van de moestuin af! En dat moest verwerkt worden :-) Het is heerlijk om hierover te verhalen, en om later weer dankbaar terug te kijken hoe het ook al weer zat met die oogst :-)

LIEFS, Suzanne & Marcel