vrijdag 22 augustus 2014

Onder het afdakje...


Bij ons VAKANTIEHUISJE was een AFDAK gecreëerd, een plaats waar je altijd droog kan zitten. En laat daar nu een hele OUDE KAST staan. Liefhebbers van de style "BROCANTE" snappen vast wel waarom wij deze kast zo mooi vinden...

Ik (Suzanne) moest er gewoon foto's van maken :-) Want alles aan deze KAST is zo bijzonder... Van het bewerkte glas in de deurtjes, het gruttersgedeelte met daarin dikke glazen bakken met oren, het emaillen boodschappenlijstje, de bel voor de dienstbode (?) en ga zo maar door. In de kast zat zelfs een rek voor de eieren gemonteerd :-)

Ik (Suzanne) scharrelde uit het VAKANTIEHUISJE verschillende (blauwe) serviesdelen bij elkaar en heb de KAST een beetje gezellig ingericht. Tussen de oubollige dingen en niet sfeervolle nieuwe items waren zoveel leuke oude spulletjes in het HUISJE te vinden. Die overigens meestal goed weg gestopt waren. Jullie begrijpen... dat het HUISJE tijdens ons verblijf werd omgedoopt tot een BROCANTEHUISJE :-)

Niet dat iemand zich hier verder druk maakte om de KAST. Hij deed slechts dienst voor opslag. Helaas waren de sporen van het half buiten staan ook al wel zichtbaar. Hoe dan ook... zo'n KAST is en blijft de droom van LIEFHEBBERS voor BROCANTE :-)

Een WARME GROET UIT ONS HART, Suzanne & Marcel