woensdag 13 augustus 2014

Rondom ons VAKANTIEHUISJE...


Rondom ons VAKANTIEHUISJE rezen de BERGEN mooi de hoogte in. Schuin tegenover ons was zelfs een heus KASTEEL te vinden. Op een dag wilden we dit wonderschone KASTEEL dan toch maar eens met een bezoekje vereren :-)

We pakten de fiets (ook aanwezig bij ons huisje) en trapten onszelf omhoog de bergen in. We passeerden een leuke keet, alsof we weer thuis waren :-) Achteraf bleek het stuk grond met de keet ook van de eigenaar van ons VAKANTIEHUISJE te zijn, grappig hè! Tezamen met hoge zomerse temperaturen was deze fietstocht best even afzien :-)

Daarom trakteerden wij onszelf voor 1 keer op een heerlijk IJSJE en manlief dronk een glas ijskoud BIER :-) Omdat we wat consumeerden mochten we het KASTEEL rondwandelen en genieten van de bijzondere sfeer. 

De tocht terug naar ons VAKANTIEHUISJE ging een stuk sneller :-) We vlogen echt naar beneden, nooit geweten dat de snelheid dan zo hoog op kan lopen!

Zo lieve mensen... en na deze mooie FIETSTOCHT was het tijd voor een heerlijke BBQ :-) Maar daarover in een volgend berichtje meer...

LIEFS, Suzanne & Marcel