dinsdag 12 augustus 2014

VERANDERINGEN na VAKANTIE...

Geliefde lezers, waardevolle volgers, stille lezers en lieve passanten...

Het is hier een aardig poosje STIL geweest, wij vierden namelijk VAKANTIE :-) Een tijd waarin alles voor heel even ANDERS mocht zijn, en wij probeerden om echt in de STILTE te komen. Zodoende lieten we INTERNET in zijn geheel even helemaal los. En we dachten na over onze WEBLOG en de gehele materie daaromheen...

Voor ons is het belangrijk dat een ieder die ons hier bezoekt zich WELKOM voelt, en vooral niets MOET. Onder andere daarom hebben wij besloten om de REACTIE-MODULE uit te schakelen. Wij kregen de laatste tijd ook erg veel SPAM-REACTIES wat onwenselijk is en veel onnodige tijd voor ons kostte om die te verwijderen

Een ieder die het op zijn hart heeft om ons iets te schrijven mag ons ten alle tijde mailen. We willen een ieder DANKEN die ons trouw van HARTELIJKE REACTIES heeft voorzien in de loop der jaren.

Naast het niet meer plaatsen van de REACTIES op onze WEBLOG zullen wij ook minder REACTIES plaatsen op andere BLOGS. Natuurlijk blijven wij jullie graag volgen!

Deze MODERNE TIJD heeft veel mooie kanten, waar ook wij graag van GENIETEN. Maar soms is het ook heerlijk om een klein stapje terug te mogen doen. Dat geeft RUST in een overvolle en drukke tijd als deze :-)

Jullie weten het hè...
mail ons gerust!
Vanaf nu zullen er wat VAKANTIEBELEVENISSEN volgen...
dus voor wie het leuk vindt :-)

VEEL LIEFS & WARME GROETEN UIT ONS HART, Suzanne & Marcel