donderdag 25 september 2014

Mooie THEETUIN...


Enige tijd geleden hebben we aan deze MOOIE THEETUIN (DUITSE KUST) een bezoekje mogen brengen. Het is net een klein stukje verder rijden dan het bekende kustplaatsje GREETSEEL. Hier hebben we al eens eerder een blogje aan gewijd. 

Wat wij aantroffen was een LIEFLIJKE THEETUIN met huismaakte koeken en taarten :-) Ook was er een kleine kaart met aparte gerechtjes van het seizoen. Niets was standaard of recht toe recht aan :-)

Bij regenachtig weer kunnen de gasten plaats nemen in een soort van serre/aanbouw in Zweedse stijl. Ook zijn er tal van oude snuisterijen (BROCANTE) te zien :-)

Er is zelfs een kleinschalige B&B boven in de oude boerderij gevestigd. Stel dat jij hier eens naar toe zou willen... Let goed op dat je bij het boeken van een kamer een vaste prijs afspreekt! Er staan namelijk nergens prijzen vermeld, ook niet op de website. Dat zou eventueel tot verwarring kunnen lijden.Wij waren hier namelijk getuige van...

Al met al vind je hier een MOOIE THEETUIN, een gezellige aanbouw in Zweedse stijl, een rustieke oude boerderij omgeven door de zilte zeelucht :-) Echt een plekje voor fijnproevers en liefhebbers van het landelijke kustleven! 

Hannys-Radlercafe, Störtebekerstr. 15a, Wangerland (Duitsland)

LIEFS, Suus & Marcel