maandag 8 december 2014

Gewoon zoals het is, met een VLEUGJE extra...


Rondkijkend in het VOORHUIS (woonkamer) van ons KLEINE GRONINGSE HUISJE daalt het besef dat we er ook dit jaar niet veel extra aan toe willen voegen. We zijn tevreden, gewoon zoals het is. Slechts een klein VLEUGJE extra decoratie zal ons huisje opfleuren met oog op het naderende KERSTFEEST.

Dus zal er deze week wat GROEN uit de TUIN worden geknipt, en dat is het dan eigenlijk ook wel :-) Heerlijk, wat geeft dat een rust! We moeten niets, we hoeven slechts toe te leven...

Al onze toevoegingen vallen in het niet bij het GROTE WONDER dat KERSTFEEST heet. En soms houden juist deze zaken ons zo druk bezig...

Maar als we samen onderweg zijn naar BETHLEHEM komen we in alle eenvoud uit bij het grootste geschenk dat onze Hemelse Vader ons ooit heeft toevertrouwd!

Eenmaal uitgekomen bij JEZUS, ziende op hem, mogen we de lijn verder trekken. Krijgen we zicht op Gods grote reddingsplan! En mogen we ons onderdompelen in JEZUS genadevol offer. Zijn GENADE mag ons genoeg zijn. Wat een liefdevol geschenk, wat een FEEST!

*2 KORINTHE 7 :9*
MIJN GENADE IS U GENOEG

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...