vrijdag 9 januari 2015

REKENEN & OVERREKENEN...


Ergens in het voorjaar was het ons plan om op HET LAND een mooi HEK te timmeren. Tot we op internet een prachtig compleet HEK (in elkaar) zagen staan met hang en sluitwerk eraan. Voor een kleine bijdrage extra kon het ook nog thuis bezorgd worden!

Eenmaal aan het REKENEN geslagen kwamen wij erachter dat we dit HEK daar nooit voor hadden kunnen maken. Qua HOUT en overig MATERIAAL zou het voorzeker altijd duurder uitkomen. Voor wij het wisten reed er een bestelbus voor die de twee grote delen van het HEK inclusief PALEN bij ons thuis bezorgde. 

En daar staat het dan... Deel 1 van het HEK in de WOONKEUKEN, deel 2 van het HEK in de gang, en over de lange palen nog maar te zwijgen. Kuch... handig hoor, ons KLEINE GRONINGSE HUISJE is overvol :-)

En nu mag de vrouw des huizes hier een speciaal goedje opsmeren om het weerbestendig te maken. Verder laten we het HEK nog maar even rusten, eerst zijn er nog andere zaken die onze aandacht verdienen. Maar we wilden jullie even laten zien hoe wij er momenteel bijzitten :-) Want dit mooie aanbod konden we toch niet laten gaan! Zonder moeite en gezeul zijn wij een schitterend LANDELIJK HEK rijker :-)

Een FIJN WEEKEND allemaal!

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE