woensdag 16 december 2015

Nog een beetje SOBERE VERSIERINGEn daar was onze BUURMAN... Hij had wat winters "groen" voor ons geknipt en verzameld :-) Lief van hem hè!

Ook is er een heel OUD TAFELKLEEDJE neergelegd op de salontafel. Het is zo'n simpele kneuterige vertoning dat je er een glimlach van op je gezicht krijgt.

Gisteren schreven wij jullie al over hoe wij het KERSTFEEST beleven en het hele gebeuren daar omheen. Wij houden het het liefst ietwat SOBER als het gaat om VERSIERING.

Ook merken we dat we door een jaar van ziekte zijn heen gekropen, en helaas zijn we er nog niet. Dit maakt dat we het nog eenvoudiger willen houden dan voorgaande jaren. We zijn gewoon niet in de stemming voor schreeuwerig feestgedruis. Er zit een stukje verdriet wat dit niet toelaat. 

Gelukkig is er geen belemmering om dankbaar en blij te worden van het feit dat we gedenken dat JEZUS naar deze wereld kwam om ons de liefde vanuit het VADERHART te tonen. Wat een bemoediging, wat een vertroosting!

Als laatste... dit jaar sturen wij geen KERSTKAARTEN! Dan weten jullie dat dit niet persoonlijk is, uiteraard wensen we jullie hele mooie & gezegende feestdagen!

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...