dinsdag 29 december 2015

OPRUIMEN in de KELDER


Het verlangen om drastisch OP TE RUIMEN is nu echt helemaal losgeslagen! Eigenlijk is dit hier altijd de tijd dat er achterstallige klusjes worden gedaan.

Tegen het einde van de winter zal er weer gezaaid gaan worden en zullen de prille stekjes weer tijd op gaan slurpen. Ook zal het land de nodige bewerking moeten ondergaan en ga zo maar door. Want als het buitenleven weer op gang komt...

Vandaar dat er naast de lage zolder boven de oude schuur ook is OPGERUIMD in de KELDER. Laatst konden jullie al een berichtje lezen over de desbetreffende zolder. Om eerlijk te zijn moet de zolder ook nog wel wat verdere aandacht krijgen voordat deze helemaal wordt opgeleverd.  

Nou lieve mensen... terug naar de KELDER! Onze KELDER is trouwens de ruimte die wij als kapstok nuttigen en er is plaats voor de schoenen. Dit is het bovenste deel van de KELDER. Het is maar goed dat er geen plaatjes bestaan van de situatie voor de grote opruimwoede, kuch... :-)

Heerlijk... de KELDER mag straks opgeruimd, geminimaliseerd en praktisch ingedeeld het nieuwe jaar in gaan :-) Nu de rest van het huis nog... 

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...