vrijdag 19 februari 2016

Inzage en update EIGEN VOORRAAD

Wat eten we momenteel vers van eigen bodem, wat hebben we allemaal op voorraad in de vriezer en van de weck? Met een glimlach op ons gezicht en een dankbaar hart kunnen we vermelden dat we nog altijd rondkomen van onze EIGEN VOORRAAD op dat gebied.

*VERSE GROENTEN
Aardappels, knolselderij, palmkool, pastinaak, pompoen, prei, selderij-loof, snijbiet, spruitjes en uien.

*VERSE KRUIDEN
Peterselie, salie, rozemarijn en tijm 

*VRIEZER
Courgette, doperwten, groene kool, witte kool, zuurkool, snijbonen, sperziebonen, tuinbonen en wortels. Ook zijn er nog wat bramen en is er nog een enkele paprika te vinden.

*WECK-VOORRAAD GROENTEN 
Augurken op zuur, bieten op zoet/zuur, bieten op zoet, courgette op zoet/zuur, rode kool op zoet/zuur, tomatenpuree, tomaten/chili-saus. 

*WECK-VOORRAAD FRUIT
Appelmoes/-compote, appelsap, bramensap, stoofpeertjes, diverse soorten jam, mosterd-perensaus, perensaus met rum. 

En hier en daar rolt er dan ook nog een kakelvers EI voorbij, die de dames leggen op een bedje met hooi van het huis :-) Later zal er ook nog eens een berichtje volgen over onze OVERIGE VOORRAAD.

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...