dinsdag 23 februari 2016

Mijnheer en mejuffrouw RAT


Er was eens een lieftallig stelletje met grootse toekomstplannen. Om deze toekomst in te luiden werd er een snoezig nestje gebouwd ergens onderin een verlaten HOUTHOK in de schuur van het KLEINE GRONINGSE HUISJE. 

Het stel zat kneuterig in het nestje en verzamelde er heuse schatten; van een dotje haar van de vrouw des huizes tot restjes aluminiumfolie aan toe. Ook werd er samen fijn geknabbeld, af en toe aan een walnoot en soms aan een appeltje van het huis.

Tot... de dag aanbrak die alles deed veranderen. Doordat de vrouw des huizes zakken met HOUT  (verzameld door vaderlief) wierp in het hok, werden de twee bruut vermoord. Enige tijd later kwam er een vreemde geur uit het HOUTHOK in de schuur... Het lieftallige stelletje werd gevonden, geplet en wel :-(

Om eerlijk te zijn was het niet echt ons plan dat er RATTEN in de schuur zouden komen wonen :-( Maar als je dit vind... Toch heeft het rampzalige ongeluk ons weten te behoeden van gezinsuitbreiding. Want die had er vast en zeker gekomen! Kijk maar niet te goed naar de plaatjes, maar anders geloven jullie deze story natuurlijk niet!

Dag mijnheer en mejuffrouw RAT, sorry... 

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...