donderdag 26 mei 2016

TERUGBLIK 7: Een paar dagen OP VAKANTIE
Op 9 mei kregen we officieel een week VAKANTIE. En niet geheel onbelangrijk... we mochten daarvan zelfs een paar dagen OP VAKANTIE gaan! Wat een vreugde :-)

De voorpret was groots en het bleek nog zomers warm weer te worden ook. Langer weg gaan is hier bijna geen optie door de moestuin en de tientallen kweekjes en stekjes. Onze buurman nam de zorg op zich voor de kippen, dat is heel lief van hem!

Dus pakten wij onze biezen en verbleven een paar dagen (niet ver van huis) bij onze Duitse buren. Slechts op een uurtje rijden van huis sliepen we op het platteland richting de Duitse kust. Het bleek een speciaal plekje te zijn, voor de liefhebbers dan zeg maar. Voor hen die gemaaid gras en loeiende koeien kunnen waarderen is dit het paradijs :-)

Ons onderkomen was gesitueerd bij/in een voormalige boerderij met een opgang door een immense oude staldeur. De sfeer was bijzonder genoeglijk. Het had meer iets weg van noord Frankrijk dan van noord Duitsland. De gastvrouw had het geheel met veel sfeer aangekleed. Een snorrende poes en een balkende ezel mochten natuurlijk niet ontbreken. Ook al was het kort, we hebben hier echt enorm genoten!

Graag nemen we jullie even mee in en rondom het onderkomen van deze dagen via een foto-tour :-)

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...