woensdag 8 juni 2016

Kleine update; MOESTUIN


Op de HOF VAN GENADE is er veel te beleven. De MOESTUIN is een groot onderdeel van deze genadevolle belevingen :-) Uiteraard gaat hier ook echt niet altijd alles goed hoor. Maar dat hoort er allemaal bij lieve mensen! 

Zo zijn de bedden met worteltjes tot drie x toe bijna helemaal afgegeten. Het was niet moeilijk om te raden wie de daders waren, ze lieten hun slijmerige sporen duidelijk achter; SLAKKEN! Op een paar plukjes na van de derde ronde, werd de vierde ronde hier omheen gezaaid. Je ziet nu dus gedeelten die verder zijn in groei van de derde ronde en mini-kiemen van de vierde keer zaaien.

Maar we geven niet op! We zijn vol goede moed en inmiddels in blijde verwachting van een stel oranje jongens. Hoe je het ook bekijkt... Ook SLAKKEN zijn wonderlijke creaties, die trouwens verzot zijn op pas ontkiemd wortelloof :-(

En er zijn ook veel blijde berichten te vermelden :-) Zo vormen zich al mooie courgettes. Ook bij de pompoenen kun je kleine vruchten zien. De tuinbonen krijgen "body" plus meer vorm. En de goudsbloemen stralen je hier en daar ook al tegemoet. Van dit alles worden wij natuurlijk weer heel blij :-) 

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...