maandag 13 juni 2016

TENT - avonturen, buitenleven (1)


Vorig jaar, middenin de grote gezondheidscrisis, schafte de vrouw des huizes een tweede hands TENT aan. De TENT werd aangeboden via marktplaats door een man uit ons dorp, lekker dichtbij dus...

Omdat deze tent ook nog eens heel goedkoop was werd het risico genomen, met het verlangen om hiermee dichter bij de natuur te komen :-) Wie wil dat nu niet?

Nu het weer het weer toelaat is de TENT opgezet op eigen grond. En weten jullie wat zo grappig is... je hebt direct een vakantiegevoel :-)

Stel je hebt ook een tentje, zet die dan gerust eens op in de achtertuin! De beleving van het buiten slapen is altijd weer zo bijzonder, ook al is dat gewoon thuis.

Vroeger woonden wij in een doorzonwoning in een behoorlijk vol gebouwde woonwijk met kleine tuinen. Ik herinner mij nog goed dat er een gezin woonde die dit ook deed. Hun kinderen beleefden daar zoveel plezier van, gewoon in de eigen achtertuin :-) Het is trouwens ook een budget-vriendelijke manier om je dagelijkse ritme eens lekker te doorbreken. Op vakantie gaan kost altijd geld. 

Als je op een flat woont zou je ook eens kunnen proberen om op het balkon te overnachten, als je die hebt tenminste :-) Dat is ook weer eens iets anders, zo beleef je het buitenleven ook veel meer dan binnen.   

Later meer over onze AVONTUREN met de TENT... :-)

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...