dinsdag 14 juni 2016

TENT - avonturen, buitenleven (2)


Als je dan echt het vakantiegevoel wilt hebben en je slaapt op eigen grond in een heuse TENT... Dan was je uiteraard buiten af! Het is echt heerlijk om op zo'n eenvoudige manier in een teiltje buiten af te wassen. Nu zou ik bijna die zingende vogels er omheen nog vergeten. Op deze manier wordt zelfs AFWASSEN nog leuk :-)

Nu zal niet iedereen gecharmeerd zijn van kamperen, dat waren wij eigenlijk ook nooit. Maar toch hebben we wel ontdekt dat je op deze manier het BUITENLEVEN echt op en top ervaar. 

Ook is kamperen een redelijk voordelige manier om er is even tussenuit te kunnen gaan. Persoonlijk zijn wij wel meer het type mens voor kleinschalige NATUUR-CAMPINGS of voor authentieke BOERDERIJ-CAMPINGS.

Heeft iemand van jullie misschien nog een leuk adresje wat bij ons zou passen om eens te kunnen kamperen? Wij hebben nog nooit op een echte camping gestaan, alleen maar in de eigen tuin :-) Mail gerust...

Links onderaan dit bericht staat een "M". Op deze manier kun je een mailtje sturen. Alvast heel veel dank voor de moeite!  

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...