zondag 24 juli 2016

Lieflijke BEMOEDIGINGEN op ZONDAG (10)


Wederom delen wij deze zondag een bemoedigend stukje uit een klein boekje (folder) van:
CROSS LIGHT MEDIA
Geschreven door:
WILKIN VAN DE KAMP EN ANDEREN
Titel boekje (folder):
HOE BEHOUD IK MIJN VRIJHEID?

Allereerst hebben we voor jullie een fijne BEMOEDIGING door middel van een krachtig citaat om de komende week in te gaan wandelen...

ONS LEVEN IS ZEKER IN GODS HAND,
ONS LEVEN HOUDT DANKZIJ JEZUS STAND.
VANDAAG EN MORGEN,
BEN IK GEBORGEN,
VOLKOMEN VEILIG IN GODS HAND

God verheugt zich... als jij leert wandelen in geloof! Er is geen klein kind dat leert lopen zonder te vallen. Natuurlijk wil God je leren de geestelijke wapenrusting aan te doen om staande te blijven in dit leven. Het leven van ons mensen is nu eenmaal niet altijd even eenvoudig. Hoe de geestelijke wapenrusting precies in elkaar zit  kun je vinden in het Bijbelboek EFEZIERS 6 VERS 13 t/m 18.

Maar Hij wil ook dat je opgroeit en volwassen wordt in Jezus Christus. Hij wil dat je een geestelijk mens bent, waardoor Hij Zijn heerlijkheid kan openbaren. Hij wil je handen oefenen voor de strijd van het leven en Hij is bezig dat te doen. Maar laten we een onbezorgd geloof kennen; wees niet bang! Hij leert en onderwijst ons. De Bijbel zegt:

ROMEINEN 8 VERS 37
In dit alles zijn wij meer dan overwinnaars door Hem, die ons heeft liefgehad. Want ik ben verzekerd dat niets ons kan scheiden van de liefde van God, welke is in Christus Jezus, onze Here.