maandag 5 september 2016

Authentiek BOERENLAND snuiven met een blik op de VOORUITGANG


Het weekend deed haar intrede...

En wij waren onderweg naar een ANDER MEERTJE dan vorige week. Ja... wij houden namelijk enorm van mooie meertjes door bos omgeven en rijden daar dan ook graag naar toe in het weekend. De route op weg naar het MEERTJE leidde ons door een stukje authentiek & onvervalst BOERENLAND. Daar worden wij altijd weer heel blij van :-) 

De ronde rollen STRO kleurden zo mooi goudgeel in de stralende zonneschijn. Eenmaal uit de auto gestapt rook je de BOERDERIJEN van even verderop ook. Het is de geur van het BOERENLAND; heerlijk!

Enfin... wat dook daar nu plots op achter de horizon van deze boeren-idylle? Huh... het bleek het kersverse nieuwe CRUISE-SCHIP van de MEYER WERF uit PAPENBURG (Duitsland) te zijn. Twee grotere tegenstellingen kun je bijna niet vast leggen op een foto.

Het reusachtig grote schip is daar met veel zorg opgebouwd en was de loods uitgevaren om in de buitenlucht afgebouwd te worden. Het is altijd weer een hele gebeurtenis als zo'n schip daadwerkelijk uit vaart. Je kunt dan met vele anderen op de kade nabij de werf staan en dit gebeuren aanschouwen. De MEYER WERF maakt de datum van dit moment altijd bekend via haar website, maar ook in de regionale kranten. 

http://www.meyerwerft.de/de/meyerwerft_de/index.jsp

Morgen laten we jullie het MEERTJE zien waar we uiteindelijk terecht kwamen :-)

LIEFS vanuit ons KLEINE GRONINGSE HUISJE...